طرح توجیهی وکارآفرینی رستوران تهیه شده در سال ۱۳۹۰ مخصوص دانشجویان و کارآفرینان
موضوع طرح :
طرح توجیهی و کارآفرینی ایجاد و راه اندازی رستوران و سلف سرویس
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کل: ۳۴۷۴٫۲۲۵۵۶ میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: ۴۷۴٫۲۲۵۵۶میلیون ریال
سهم تسهیلات: ۳۰۰۰ میلیون ریال
دورة بازگشت سرمایه: ٢۶ ماه
میزان اشتغال زایی در این طرح در مجموع تعداد ۱۰ نفر می باشد که این تعداد با احتساب مدیر عامل رستوران مقدور است.
مقدمه :
. رستوران چیست ؟
رستوران محلی است که گذشته از مصرف مواد اولیه سالم، خوب و قابل اعتماد، هنر آشپز متخص. در انظار مراجعه کنندگان به خوبی نمایان می شود. از این رو باید شیوههای ظریف و دلپسند عرضه کردن غذا را به کار گرفت. شهرت و اعتبار هر رستورانی بستگی به کیفیت کمیت مدیریت .دکوراسیون تلاش، دقت، مهارت، پاک نظری، بهداشت، نظافت، برخورد و رفتار خوب کارکنان آن و … دارد.
اگر رستورانی نتواند رضایت مشتری را که برای صرف غذا مراجعه می کند، تأمین کند، اعتبار و رونق کسب و کار خود را از دست خواهد داد. بنابراین مردم داری، نظارت و بهداشت، مهار در کار، از عوامل مؤثر برای رسیدن به موفقیت در حرفه رستوران داری است.
این طرح و تمامی ارقام و رقمهای موجود در آن طبق برآوردهای کارشناسی شده و به سال جدید یعنی به سال ۱۳۹۰-۹۱ تنظیم شده است.
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی هست که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری ( تولیدی و یا خدماتی ) می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و … تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی ( طرح تجاری ) نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید هست بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد .
این طرح توجیهی در ۲۴ صفحه ,به صورت فایل word,جمع آوری شده است
لازم به ذکر است که شرکت نوین پرداز حامی شما در کلیه طرحهای پیمانکاری خواهد بود.پس چنانچه شما کارفرما هستید و فاقد تواناییهای لازم در برپایی مجموعه تولیدی خود هستید .هم اکنون وحتی پس از سفارش می توانید نسبت به سفارشات پیمانکاری خود اقدام نمایید.ما همیشه همراه و همکار شما خواهیم بود.